Menu Close

CÀRREGA IMMEDIATA

¿DENTADURA NOVA EN UN MATEIX DIA? DONCS SÍ, ¡ÉS POSSIBLE!

Rehabilitació d’una boca sencera ¡en només una sessió! I tu, dedica’t a somriure… Els implants són el millor recurs que tenim per recuperar les peces dentals perdudes i acabar amb els problemes de funcionalitat i estètica que això comporta.

En particular, als pacient edèntols o als qui conserven molt poques peces en boca, persones que sovint pateixen d’una atròfia òssia severa (pèrdua d’os maxil·lar), sovint no se’ls donen alternatives o se’ls proposen solucions removibles summament incòmodes. 

En aquests casos, es pot valorar el tractament de càrrega immediata, consistent en la col·locació de quatre o sis implants superiors i inferiors sobre els quals suportar un joc de pròtesis fixes d’altra precisió que es fabriquen i implanten en una mateixa jornada, o com a màxim al dia següent. 

La càrrega immediata és un tractament odontològic avançat que requereix de cirurgians i prostodoncistes molt experimentats, el suport d’un laboratori de màxima qualitat, i uns protocols i logística de gran precisió.

Obrir xat
Dental Berguedà
Hola, podem ajudar-te?
Prem el botó per parlar amb nosaltres